אוכל מהיר

תפוחי אדמה בתנור בניחוח רוזמרין

0
0

שלוש דקות הכנה, חצי שעה בישול – ויש תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית ואפשר גם כתוספת לכל סלט והרי לכם ארוחה מהירה ומזינה
תפוחי אדמה בתנור בניחוח רוזמרין
הרוזמרין משמש כתבלין למאכלי-בשר ועוף, למרקים ולתוספת טעם לירקות. ואף ללחם, בעת אפייתו. תוספת עלי רוזמרין לסלט חי תעניק לו טעם מרענן ויוצא דופן. ייבשו ענפי הרוזמרין, הסירו את העלים ושמרו בכלי אטום. לשימוש בעתיד,

potato Rosemary _180k-n_01.jpg

המצרכים:

תפוחי אדמה קטנים ומתאימים לבישול בקליפתם
שום כתוש
ענפי רוזמרין
מלח גס
שמן זית

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפלחים עם הקליפה מוסיפים את התבלינים (מלח, שום, רוזמרין, שמן זית) מערבבים היטב

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה בערך כשמוצאים את התבנית מהתנור, מכסים בנייר כסף עד להגשה (למניעת התייבשות).

המתכון באדיבות המרפסת

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן