פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

משקאות

איך להכין משקה צונן ובריא היישר מהגינה?

להכנת משקה קר, אפשר להוסיף את העלים בחליטה של מים חמים בתוספת שקית תה או בלעדיה.
איך להכין משקה צונן ובריא היישר מהגינה?
Apple Mint_100k-n_01.jpg

הקיץ הישראלי החם בעיצומו, השמש קופחת על הראש והלחות מעיקה כל כך. אז מה טוב יותר מלחזור הביתה בסוף יום עבודה ולשבת בגינה המוצלת עם כוס משקה צונן ומרענן מתוצרת הגינה שלנו?

יש הרבה סוגי עלים בטעמים שונים שיכולים לשמש להכנת משקה טעים ובריא, אומרת איריס גלזמן, ממשתלת וונדי, החברה באיגוד הישראלי למשתלות. “ניתן לגדל עלים בטעם לימוני – לואיזה לימונית, לימונית ריחנית (עשב לימון) ומליסה רפואית, טעמם עדין והם ומוסיפים למשקה ארומה לימונית.

Marva Ananas_100k-n_01.jpg

“כמובן ישנם עלי הנענע השונים בטעמי המנטה המוכרים אך גם יש נענע תפוחית שהעלים שלה בעלי ארומה עדינה של תפוח שבאה לידי ביטוי במיוחד בחליטת תה. המרוות השונות מתאימות גם כן לתה ובמיוחד מרווה (אננס) ’סקרלט פיינאפל’ עם טעם עדין ומיוחד של אננס.

להכנת משקה קר, אפשר להוסיף את העלים בחליטה של מים חמים בתוספת שקית תה או בלעדיה. אפשר לשתות את המשקה כשהוא חם או לצנן בעזרת קוביות קרח ולשתות ואפשר להוסיף את העלים ללימונדה טבעית עדינה.

Melissa Officinalis_100k-n_01.jpg

אין צורך לקנות תרכיז או כל חומר אחר, פשוט לצאת לגינה לקטוף ולשתות… וכשאנו יושבים על המרפסת שותים ונהנים, מה יותר טוב מקצת קרקרים עם מטבל גבינה משולב בזעתר מהגינה או עירית קצוצה דק והכל בקלי קלות.

האיגוד הישראלי למשתלות מקיים מדי פעם מפגשים בנושא “צמחי תבלין ומרפא – להכיר, להשתמש וגם לטעום”. על ידי מיטב המרצים המרצה ומומחים בתחום צמחי התבלין.

המפגשים מתקיימים במשתלות וונדי ב”עד הלום” (כניסה דרומית לאשדוד). הציבור מוזמן. ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום, אך רצוי להרשם מראש כדי להבטיח מקום בטל: 8659917 – 08. מפגשים נוספים מתפרסמים באתר הארגון לגננות ולנוף: www.gardening.org.il




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן