מאכלי עמים

סיפנג’

0
0

mafe02.jpg
סיפנג’
430_sfinz_01.jpg

ספינג’ – סופגניה עם חור ללא ריבה או יותר מזה? ההבדל המהותי שמצאתי הוא כמות השמן שנספג, מן הסתם הסופגניה סופגת הרבה יותר! המתכון וההכנה פשוטים וההצלחה טמונה בבצק רך ועדין ככל הניתן (הרבה מים).

מצרכים:

חצי ק”ג קמח לבן
30 גר’ שמרים/4 כפיות שמרים יבשים/חצי שקית שימרית
חצי כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל/שקית סוכר וניל
מים פושרים, כוס וחצי בערך
שמן לטיגון עמוק

ההכנה:

לערבב את הקמח והסוכר, להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ועדין. להניח לתפיחה כחצי שעה. לחמם שמן בסיר עמוק על אש בינונית, כך השמן לא נשרף, הספינג’ מוכן בתוכו ולא סופג טעם לוואי. למשוך חתיכת בצק בקוטר 7-5 ס”מ, לקרוע חור במרכז ולטגן בשני הצדדים. הספינג’ שוקע בשמן תחילה ולאחר תפיחה צף. הטיגון עד קבלת צבע זהוב בהיר. להניח במסננת, לתת לשארי השמן לרדת. להגיש חם, אפשר לפזר אבקת סוכר או לטבול בסירופ סוכר. המתכון מאתר הצפון זיפי

לשער נעים בבית ולמתכונים נוספים – לחצו כאן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן