"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

מגן דוד אדום: מירי בוהדנה מתנדבת במד"א

רגע לפני עליית תכניתה משחקי השף, מירי בוהדנה כמו שלא הכרתם אותה, מתנדבת במדא ועוד. כתבתה של חן זנדר - שישי עם איילה חסון - רשת 13 - 25.10.19

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מאכלים צמחוניים

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה

ערכם האנרגטי של פולי הסויה גדול מיתר הקטניות, מאחר שהם מכילים כמות גדולה של חלבונים ושומנים ומהווים מקור טוב לסידן
ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה
soya_salat_180k-n_02.jpg

פולי הסויה הינם עתירי חלבון ודלי שומן, עתירי סיבים וללא כולסטרול ב-100 גרם סויה מבושלת יש כ-130 קלוריות. ב-100 גרם טופו (גבינת סויה), יש לכל היותר 120 קלוריות

החומרים:

2 כוסות פתיתי סויה
3 גזרים בינוניים
2 כוסות פרחי כרובית
2 כוסות שעועית ירוקה
2 כוסות עגבניות שרי
2 בצלים
תבלינים: מלח, פלפל, כמון, פפריקה.

ההכנה:

מבשלים את פתיתי הסויה במים רותחים עם תבלינים למשך 20 דקות ומסננים.

בינתיים, חותכים את הפלפל לרצועות ואת הגזרים לפרוסות, מבשלים את הגזר, הפלפל, הכרובית ושעועית הירוקה במים במשך 20 דקות ומסננים.

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את פתיתי הסויה המבושלים ומטגנים במשך 5 דקות. מוסיפים את הירקות המבושלים, ואת עגבניות השרי חתוכות לחצאים.

מתבלים לפי הטעם ומערבבים. לאחר 5 דקות מורידים מהאש ומגישים חם.

גיוון

ניתן לגוון את הירקות שבהם משתמשים: ברוקולי, קישוא, נבטים ועוד. ניתן גם להוסיף דגנים לשיפור הערך התזונתי: צורות שונות של פסטה, קוביות תפוחי-אדמה, גרגרי תירס וכו’.

המתכון פורסם לראשונה ב"זכויות בעלי-חיים השבוע", שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן