דגים

דניס בנוסח תאילנדי מבית השף אלן טלמור

0
0

ניחוחות המזרח הרחוק משתלבים באופן מפתיע בטעמו של דג הדניס הישראלי, הכשר, שכבש את המטבחים ואת ליבם של מרבית השפים בארץ
דניס בנוסח תאילנדי מבית השף אלן טלמור
denis_180k-n-01.jpg

החומרים:

4 דגי דניס,
1 אגוז קוקוס טרי טחון (להשיג בחנויות טבע),
1 כף ג’ינג’ר טרי טחון,
2 כפות שמן שומשום,
2 כפות רוטב סויה,
1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות,
1 כוס גזר חתוך לרצועות דקות,
לימון פרוס דק.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות, עושים חריצים לאורך הדניס, חותכים את הגזר לרצועות דקות, מערבבים בקערה: שמן שומשום, רוטב סויה וג’ינג’ר.

משרים את הדגים במרינדה לשעה. מקפיצים במחבת את הבצל הירוק, הגזר והקוקוס עד שיתרככו במקצת, מניחים כל דג בנפרד על נייר כסף ויוצקים על כל דג מהתערובת שבמחבת.

מניחים על כל דג פרוסות לימון דקות, סוגרים ואוטמים היטב ואופים כ-20 דקות בתנור.
_________

דגי הבריכות והחקלאות הימית המאושרים למאכל ונמצאים תחת פיקוח וטרינרי של משרד החקלאות מסומנים בסמל “הדג המאושר”.

מתכונים באדיבות ארגון מגדלי הדגים בישראל.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן