שף - מתכונים

מרק חצילים על האש

0
0

רפי גילון, שף מלון דן קיסריה, מציע; מרק חצילים על האש על בסיס מוצרי “ויטה” ללקק את האצבעות. שווה כל טעימה
מרק חצילים על האש
rafi_gilon_100_02.jpg

חומרים*:

8 יח` חצילים קלויים על האש ומקולפים
2 יח` ראשי שום שלם קלוי על האש ומקולף
4 יח’ בצל יבש
¼ כוס שמן זית
2 כפות לימון טרי
8 ליטר מרק זך של ויטה
מלח ופלפל

* שימו לב: ניתן להכנה גם בכמויות קטנות יותר באותו היחס.

(מרינדה לקישוט המרק, חצי עגבנית שרי, שום כתוש, שמן זית של ויטה ועלה בזילקום)

אופן ההכנה:

טוחנים את החצילים יחד עם השום, הלימון והבצל ומוסיפים את המרק הזך של ויטה, שמן זית של ויטה, מלח ופלפל לפי הטעם.

מרתיחים הכל יחד, על להבה בינונית ומגישים חם עם קישוט “המרינדה” מלמעלה.

הובא מתוך אתר ויטה. לעוד מידע ומתכוני “ויטה” – לחצו כאן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן