בשרים | Meats

בקר בפלפלים

0
0

בשר הבקר מתחלק לחלקים קדמיים ואחוריים, אך החלוקה החשובה יותר היא על פי איכות הבשר ורכותו. החלקים “הפעילים” בגוף הבקר, כמו שריר הזרוע, הכתף והצוואר, לבין החלקים “הנייחים” הרכים, כמו שייטל, סינטה וכמובן הפילה.
בקר בפלפלים
meat_perpper_180_01.jpg

מוצרים:
(4 מנות)

400 גרם בשר בקר טרי מיושן (שייטל, כף, סינטה או פילה), חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס”מ
שמן צמחי לטיגון
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
½ 1 כפות רוטב סויה משובח
3 פלפלים חתוכים לרצועות (אדומים וירוקים)
½ כוס שקדים מולבנים או צנובר

למשרה:

½ 1 כפות רוטב סויה משובח.
1 כפית קורנפלור.
2 כפות יין לבן יבש.
½ כפית דבש.
½ כפית אבקת חרדל.

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את חומרי המשרה, מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.

2. אחר כך את רצועות הפלפלים הירוקים. מטגנים – מערבבים כ-3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך. מוציאים בכף מחוררת.

3. מוסיפים מעט שמן אם צריך ומטגנים – מערבבים את הבשר כ-3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים.

4. מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות. מגישים מיד עם אורז לבן.

בתיאבון.

צילום: נעם ערמון. הצעות למתכונים נוספים, עם בשר בקר טרי וכן מידע תזונתי ניתן למצוא באתר מועצת הבקר

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן