פירות

לפתן גויאבה

0
0

פירות הגויאבה מבשילים בהדרגה ויש לקוטפם מדי כמה ימים. פרי שנקטף מוצק מדי, בעודו בוסר, אינו מבשיל. הפרי מוכן לאכילה בהיותו גמיש או רך במקצת.
guiava_100_01.jpg

החומרים:

½ ק”ג גויאבות,
1/2 כוס סוכר,
1 כפית תמצית וניל,
1 כף קורנפלור.

אופן ההכנה:

מרחיקים לגויאבות את הכיפה העליונה, מוציאים את הגרעינים בכפית וחותכים לארבעה, לגובה.

מרתיחים שתי כוסות מים עם סוכר ותמצית וניל ומבשלים כשלוש דקות.

מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים ומוסיפים לסיר תוך בחישה.

מוסיפים את רבעי הגויאבות, מבשלים כשתי דקות ומסירים מהאש.

מכסים את הסיר ומצננים. מצננים במקרר.

בתיאבון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן