פירות

לפתן גויאבה

0
0

פירות הגויאבה מבשילים בהדרגה ויש לקוטפם מדי כמה ימים. פרי שנקטף מוצק מדי, בעודו בוסר, אינו מבשיל. הפרי מוכן לאכילה בהיותו גמיש או רך במקצת.
guiava_100_01.jpg

החומרים:

½ ק”ג גויאבות,
1/2 כוס סוכר,
1 כפית תמצית וניל,
1 כף קורנפלור.

אופן ההכנה:

מרחיקים לגויאבות את הכיפה העליונה, מוציאים את הגרעינים בכפית וחותכים לארבעה, לגובה.

מרתיחים שתי כוסות מים עם סוכר ותמצית וניל ומבשלים כשלוש דקות.

מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים ומוסיפים לסיר תוך בחישה.

מוסיפים את רבעי הגויאבות, מבשלים כשתי דקות ומסירים מהאש.

מכסים את הסיר ומצננים. מצננים במקרר.

בתיאבון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן