מאכלי עמים

גיסו – מהמטבח הארגנטינאי

0
0

גיסו,
גיסו - מהמטבח הארגנטינאי
מצרכים:

½ קג בשר שריר חתוך לקוביות.
2 פלפל אדום.
2 גזר.
1 בצל גדול.
שמן
2 כוסות אורז
1 קופסה רסק עגבניות

אופן ההכנה:

לטגן את הבשר.
לאדות את הירקות על אש נמוכה עם מעט שמן.
להוסיף את הבשר לירקות ולמלא את הסיר מים עד שיכסה את התערובת.
להוסיף קצת מלח ופלפל לפי הטעם.
להוסיף קופסת רסק עגבניות ולחמם על אש בינונית עד שהבשר מתרכך.
להוסיף את האורז ולבשל על אש נמוכה עד שהאורז מוכן.

בתיאבון.

באדיבות – ארלט זיבוב. ובאדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן