מאכלי עמים

צ´לקיקאן CHALQUICAN – מהמטבח הצ´יליאני

0
0

מהמטבח הצ´יליאני תבשיל קדירה לימי החורף הקרירים.
צ´לקיקאן CHALQUICAN  -  מהמטבח הצ´יליאני
למטייל בצ´ילי טיפ מאתר el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה: צפונה מסנטיאגו, נמצאת סרנה (serana), אתר נופש פופולרי ליד הים, ממנו ניתן להגיע לעמק אלקי, שם מיוצר הפיסקו המקומי, אשר לאחר גלגולים מגיע למשקה המקומי – Pisco Sour, ברנדי ענבים מעורבב עם לימון, חלבון ביצה, וסוכר.

CHALQUICAN_180_01.jpg

קיבלתם, תיאבון… לטיול? לאוכל? כאן נוכל לסייע לכם רק עם מתכון מצויין לחורף קר בישראל:

מצרכים:

2 קילו בשר בקר
1 בצל גדול
4 תפו”א גדולים
1/4 קילו דלעת
2 שיני שום
1/2 כוס שמן
פלפל חריף
פלפל שחור
אורגנו
כמון
מלח

אופן ההכנה:

לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות.
מטגנים את הבשר בסיר עם התבלינים והבצל הקצוץ כ-10 דקות.
לאחר מכן, מוסיפים את תפו”א והדלעת חתוכים לקוביות.
ממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות על אש בינונית.
מוסיפים מים וממשיכים לבשל עד שתפו”א מוכנים.
להגיש בקערה ולקשט בפטרוזיליה.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן