מאכלי עמים

סביצ´ה- Ecuadorian seviche – מהמטבח האקוודוריאני

0
0

מהמטבח האקוודוריאני
סביצ´ה- Ecuadorian seviche - מהמטבח האקוודוריאני
מצרכים:

ל-4 סועדים.

הסביצ´ה נפוץ בכל מדינות דרא”מ אך של אקוודור נחשב לאיכותי ביותר

1 ק”ג פילה דג חתוך לקוביות (של 2.5 ס”מ)
1.5 כוסות מיץ לימה או לימון
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1 צ´ילי חריף ללא גרעינים קצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 שן שום קצוץ
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

לשים את הדג בקערה ולכסות עם מיץ הלימון.
לקרר במקרר כ-3-4 שעות (להפוך מדי פעם)
להוציא את מיץ הלימון מהדג, ולהוסיף לדג את שאר המרכיבים:
מיץ תפוזים, שמן, צ´ילי, בצל, שום, מלח ופלפל.
לערבב בעדינות, ולהגיש.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן