מאכלי עמים

אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

0
0

תבשיל קדירה ממש בדיוק לימים קרירים אלו; מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.
אסדו הואילנסה הואילה - AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני
אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

את קולומביה מספרים באתר el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה מאפיינים נוף יפיפה, רכסי הרים, חופי ים זכים, ג´ונגלים סבוכים, אתרים ארכיאולוגיים מעניינים, ערים גדולות וכפרים קטנים – כל אלו ועוד, ממתינים לתייר הבא לגלות את צפונותיה של ארץ זו, הצפונית שבדרום אמריקה. בין שני אוקינוסים השקט והאטלנטי נמצאת אחת הארצות המיוחדות ביותר ביבשת, אך גם אחת המסוכנות. האוכל, לפחות טעים בריא ומזין;

מצרכים למתכון אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense:

½3 קג בשר בקר או בשר לבן
2 בירות
½ כוס חומץ
2 כפות מיץ תפוזים
4 גבעולים ארוכים של בצל ירוק קצוץ דק
8 שיני שום כתושות
1 כפית בזיליקום
1 גבעול כוסברה קצוץ דק דק
1 גבעול נענע קצוץ דק דק
1 כפית אורגנו
4 עלי דפנה טחונים
1 כפית קורנית
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל וכמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים פרט לבשר לתוך סיר גדול ומערבבים.
את הבשר, יש לפרוס לחתיכות שטוחות (לא דקות מדי) ולחורר עם מזלג.

מכניסים את הבשר לסיר, ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.

מעבירים את הבשר לתבנית חרס עם קצת רוטב, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-4 שעות.

מוגש עם לחם תירס, ויוקה מבושלת.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן