בשרים | Meats

גולש

0
0

גולש
גולש
החומרים:

2 ראשי עלי מנגולד
1 כוס שעועית לבנה יבשה
3 כפות שמן
כף מרק עוף
כפית מלח
כפית קינמון
כפית כורכום
5 ביצים
נתח בשר בקר טרי כתף עם עצם
ביצים
4 תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

לחמם סיר.
להוסיף את השמן.
לשטוף ולנקות את עלי המנגולד, להוציא רק את החלק הירוק ,לחתוך לרצועות דקות להוסיף לשמן עם כפית מלח לטגן עד שמתקבלת בלילה ירוקה מטוגנת מאוד.
להוסיף את השעועית עם כף מרק עוף וכפית קינמון וכפית כורכום
לטגן מעט ולהוסיף את נתח הבשר חתוך לחתיכות כמו לגולש.
להוסיף 4 תפוחי אדמה שלמים.
להוסיף 5 ביצים שלמות.
להוסיף שתי כוסות מים.
להניח על הפלטה לכל הלילה על חום נמוך או לחמש שעות על אש מאוד נמוכה.
אפשר להכין קוסקוס לבן ולשים את הפקילה מעל או לאכול בלי קוסקוס.

בתיאבון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן