ג’אקומו ויולה

מרק איכרים עם יין פורט

0
0

1
מרק איכרים עם יין פורט
החומרים:

1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1 גזר חתוך לפרוסות
2 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות קטנות
כ-200 גרם שאריות בשר או עוף מתבשילים אחרים, או בשר טרי שמן מעט, חתוכים לפרוסות קטנות
5 כוסות מים
50 גרם חמאה
1 כפית קמח
2 כפות שמנת מתוקה
1 כוס יין פורט או יין אדום אחר חצי יבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתחיל להזהיב.

מוסיפים את הגזר הקצוץ, את הסלרי ואת שאריות הבשר.

מערבבים על האש במשך 5 דקות ומוסיפים את המים.

מבשלים על אש בינונית במשך שעה וחצי.

מורידים מהאש ומסננים את המרק במסננת תוך כדי מעיכת הירקות.

ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם הקמח היין והשמנת ומחממים מחדש על אש נמוכה.

ממליחים ומפלפלים ומגישים עם קרוטונים.

באדיבות האתר האיטלקי – של ג’אקומו

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום הזיכרון לשואה ולגבורה

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן