פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

מרק איכרים עם יין פורט

1
מרק איכרים עם יין פורט
החומרים:

1 בצל בינוני, קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1 גזר חתוך לפרוסות
2 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות קטנות
כ-200 גרם שאריות בשר או עוף מתבשילים אחרים, או בשר טרי שמן מעט, חתוכים לפרוסות קטנות
5 כוסות מים
50 גרם חמאה
1 כפית קמח
2 כפות שמנת מתוקה
1 כוס יין פורט או יין אדום אחר חצי יבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתחיל להזהיב.

מוסיפים את הגזר הקצוץ, את הסלרי ואת שאריות הבשר.

מערבבים על האש במשך 5 דקות ומוסיפים את המים.

מבשלים על אש בינונית במשך שעה וחצי.

מורידים מהאש ומסננים את המרק במסננת תוך כדי מעיכת הירקות.

ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם הקמח היין והשמנת ומחממים מחדש על אש נמוכה.

ממליחים ומפלפלים ומגישים עם קרוטונים.

באדיבות האתר האיטלקי – של ג’אקומו




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן