"עושים כאן משהו חד פעמי"

"עושים כאן משהו חד פעמי": הפקת הענק שמשחזרת את מלחמת יום הכיפורים | כתבתה של שני נחשוני, מתוך חדשות 07.10.19.

האם יש ערך בבקשת סליחה? | גיא זהר

לכבוד יום כיפור, בדק כאן 11, מה מעמדה של סליחה בפוליטיקה הישראלית? האם פוליטיקאים מתנצלים - והאם יש מי שימחל להם?
מהצד השני עם: גיא זהר - 07.10.2019.

פורום כאן נעים

"למה אתה גונב?": מלחמת החקלאים במשפחות הישראליות

שום דבר לא הכין את החקלאים בישראל לתופעת הגניבות של המטיילים, ש"עושים שוק" במטעים ובפרדסים. כתבתה של נועה ברק | כאן חדשות.

אדיר מילר במופע אלתורים

אדיר מילר במופע האלתורים בערוץ 2. קורע.

שראל הפראית- פרק 1: הנגב

מהלך של שנה שלמה בחייהם של צמחים ובעלי חיים במדבר הנגב הצחיח, המהווה יותר ממחצית שטחה של ישראל. מה סוד ההישרדות שלהם במדבר הקיצוני שזוכה רק למ"מ ספורים של גשם בשנה?

אמא ל-12 מוצאת זמן לאהבה חדשה

ילדות כואבת ובעל אלים לא הצליחו לנצח את ליאת ברששת, שמגדלת לבד את תריסר ילדיה. עכשיו, נגד כל הסיכויים היא ממציאה את עצמה מחדש עם עמוד פייסבוק מצליח והרצאות שהיא מעבירה, ואפילו מוצאת זמן לאהבה חדשה.

ערוץ 10 – שישי עם איילה חסון

תאוות בשרים | ערוץ 10 - שישי עם איילה חסון - 13.4.18.

מפעל הפיס

נשיא המדינה ציין 20 שנים להקמת 'נגישות ישראל'

נשיא המדינה, ראובן (רובי) ריבלין אירח ב- 28 ביולי 19', את נציגי עמותת "נגישות ישראל" לציון 20 שנה להקמתה.
במפגש הוגש לנשיא דו"ח המסכם 20 שנים של נגישות, ובמסגרתו נשאו דברים מייסד ונשיא העמותה יובל וגנר ומנכ"לית העמותה מיכל רימון.

נעים לעקוב אחרי

מאכלים צמחוניים

שניצל ושיפודי טופו וירקות

כמעט אין סוף לדברים שניתן להכין מטופו; פרוסות טופו מטוגנות ושיפודי טופו וירקות
שניצל ושיפודי טופו וירקות
שיפודי טופו

tofu_bar-be-q_180k-n_01.jpg

החומרים:

250 גרם טופו חתוך לקוביות
1 כוס רוטב סויה או טריאקי
קוביות ירקות לפי בחירה: חצילים, בצל, פטריות, עגבניות, בטטה, קישוא

ההכנה:

משרים את קוביות הטופו עם קוביות הירקות ברוטב למשך מספר שעות.

משחילים את קוביות הטופו וקוביות הירקות על השיפודים וצולים בתנור כ-15 דקות.

פרוסות (שניצל) טופו מטוגנות

tofu_shnitzel-100k-n_01.jpg

החומרים:

300 גרם טופו קשה
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס פירורי לחם
רבע כוס זרעוני סומסום
שמן לטיגון

ההכנה:

פורסים את גוש הטופו לשש-שמונה פרוסות שוות.

יוצקים על צלחת שטוחה רוטב סויה וטובלים כל פרוסת טופו ברוטב כך שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו ספוג ברוטב.

מפזרים בצלחת שטוחה שנייה פירורי לחם וזרעוני שומשום ומערבבים ביניהם.

טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הפירורים עד שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו מצופה בפירורים.

מטגנים כל פרוסה משני הצדדים.

המתכון באדיבות אנונימוס




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן