בורקס צמחוני – גליללת בצק עלים וטופו עם תוספת שתופסת זעתר ריחני
החומרים:
כף קמח
בצק עלים (עלה ברוחב 15 ס”מ)
250 גרם גבינת טופו בטעם לבּנה (משק צוריאל) – ניתן להשתמש גם בממרחי טופו אחרים
2 כפות זעתר
כף שמן
אופן ההכנה:
1. מפזרים את הקמח על משטח חלק ומרדדים את הבצק באמצעות מערוך עד להכפלת שטחו.
2. מורחים על הבצק את גבינת הטופו ומפזרים מעל ה”גבינה” את הזעתר.
3. מגלגלים את הבצק המרוח לרוחבו עד לקבלת גליל מהודק
4. פורסים את הגליל לאורכו לפרוסות בעובי 2-3 ס”מ.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות ואופים בחום בינוני במשך כ- 25 דקוות עד להשחמת הבצק.
* המתכון באדיבות אנונימוס
Add Comment