מדא גייס את מירי בוהדנה למאמצים של מדא בנושא הקורונה

"מזה כשנתיים מגן דוד אדום הוא משפחה עבורי ומקום שבמסגרתו אני זוכה לתת מעצמי למען אחרים" - סיפרה מירי בוהדנה; "נגיף הקורונה, יצר בהלה רבה בעולם וגם בארץ והרבה דברים בנושא אינם ברורים, מה שיכול להלחיץ עוד יותר. לכן, שמחתי מאוד לשתף פעולה עם מדא, גם בנושא הזה, וליצור סרטון ביחד עם דר' סטרוגו, שמטרתו להעלות מודעות לפעולות שונות שחשוב לעשות, כדי למנוע הדבקה, לתת תשובות ולהרגיע את הציבור" .

אורלי לוי לא ידעה | מהצד השני עם גיא זהר

כאן 11 | אומנם עמיר פרץ הצהיר שוב ושוב שהוא רוצה ממשלה בתמיכת הרשימה המשותפת, אבל אורלי לוי אבקסיס פשוט לא ידעה | להשוות קורונה לשפעת זה אולי מרגיע - אבל לא נכון.

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

גינון

עץ הבזיל, הפיתוח המצליח עולמית נכנס גם למרכזי הגינון בארץ

עץ הבזיל, יכול לצמוח במשך מספר שנים ולהצמיח עלים במשך כל עונות השנה. שימוש בעלים אינו מזיק לעץ, לעומת שיחי בזיל שעלולים להיפגע מקטיף יתר ◄ עץ הבזיל, נעשה בטכנולוגית הרכבה ייחודית. הוא בעל טעם ייחודי, נזקק פחות לחומרי הדברה ומספק תבלין נקי, בריא וטרי לבני המשפחה.
עץ הבזיל | צילום: תאגיד משתלות "חישתיל"
עץ הבזיל | צילום: תאגיד משתלות “חישתיל”

נעים מאד להכיר ’עץ הבזיל’, אשר העלים שלו, מעשירים כל סלט, מרק ותבשיל, פותח על ידי משתלות חישתיל, יצרני צמחי הנוי והחקלאות הגדולים בישראל. חישתיל (Hishtil), היא חברה הבינלאומית המייצרת מזרעים שתילי ירקות לחקלאות, שתילי ירקות, צמחי נוי וגינון, צמחי תבלין ופרחי קטיף. פיתוח ’עץ הבזיל’, זכה להצלחה עולמית ונכנס לראשונה גם למרכזי הגינון בארץ ישראל.

עץ הבזיל, מיוצר בטכנולוגיה ייחודית של הרכבת צמח ה’בזיליקום’ על גבי כנה – מערכת שורשים חזקה של צמח אחר. התוצאה המתקבלת; צמח חזק בעל טעם ייחודי וכושר התחדשות משופר אחרי קטיף העלים, לעומת צמח ה’ריחן’ המוכר לכולנו כצמח חד שנתי, קל לגידול וע”י גיזום מוקפד, ניתן למשוך את משך גידולו גם ליותר מעונה אחת.

לעץ הבזיל, עמידות גבוהה למחלות ופגעי אקלים הוא נזקק פחות לשימוש בחומרי הדברה, כך שמי שמגדל אותו יכול ליהנות מתבלין טרי, נקי ובריא. כפי שדיווחנו בעבר (לפני שנתיים) בראשית הפיתוח של עץ הבזיל בטכנולוגית הרכבה ייחודית על ידי חברת חישתיל, היא כיום מייצאת בהצלחה את עץ הבזיל, לאירופה וארה”ב ועכשיו הוא זמין לראשונה גם לקהל הישראלי ב-18 מרכזי גינון מובילים ברחבי הארץ.

עץ הבזיל, זכה להכרה עולמית וקיבל את פרס החדשנות בתערוכת הגינון היוקרתית הבינלאומית IPM בגרמניה, בשל, השילוב בין עמידות גבוהה , הטעם הייחודי, נוחות השימוש והפחתת הצורך בריסוס נושא בעל חשיבות עליונה אצל הצרכן המערבי.

עלי עץ הבזיל, הם קטנים ארומטיים וטעימים במיוחד ויכולים להעשיר כל סלט, מרק ותבשיל. בעונת הקיץ, העץ מתקשט בפרחים לבנים יפים. ומומלץ לגדל אותו בחשיפה לשמש, אך גם חדר מואר, יתאים לכך. בערבים קרים ובעונת החורף, כדאי להכניס אותו פנימה לתוך הבית או לתוך חלל מחומם אחר. נכון הוא מפונק משהו…

עץ הבזיל, יכול לצמוח במשך מספר שנים ולהצמיח עלים במשך כל עונות השנה. שימוש בעלים אינו מזיק לעץ, לעומת שיחי בזיל שעלולים להיפגע מקטיף יתר. המלצת ’חישתיל’ היא לקצוץ את העלים מדי פעם, אך לא יותר משליש מהנוף בכל קציר.

עץ הבזיל, נמכר במרכזי הגינון הבאים (לפי סדר א’-ב’); “בית ירוק”, “האירוסים”, “הכפר”, “יגור”, “יהלי”, “יער”, “ירקונים”, “כליף”, “נווה ירק”, נקודת חן”, “סלונר”, “פרחי הנגב”, “פתאל”, “קוקטיל”, “ריחן”, “שלומית”, “שתיל” ו-“שתילי ההר”.

 




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן