חג החנוכה מתכונים לחג החנוכה

לביבה צרפתית טעימה לקראת חנוכה

לצד הסביבון והנר הדקיק והסופגנייה, תופסת לה הלביבה מקום של כבוד על שולחן חג החנוכה.איכותה של הלביבה וטעמה תלויים לא רק בכישרונות הבישול של אמא אלא גם בזן תפוחי האדמה שעל בסיסו היא נעשית.
0
0
לביבה צרפתית טעימה לקראת חנוכה
לביבה צרפתית טעימה לקראת חנוכה

יצרנית הזרעים הצרפתית “ג’רמיקופה”, המתמחה בפיתוח זני תפוחי אדמה, מציעה לחג החנוכה זנים מוכרים וגם חדשים המתאימים ללביבת החג ומבטיחים את שדרוגה. זן מיוחד הוא זן “רוזנה”. תפוחי האדמה מזן זה הם תפוחי האדמה האדומים המבוקשים בשוק. זן “רוזנה” הוא רב יבול, פקעותיו גדולות וצבע קליפתו מרהיב בשתי עונות הגידול. זן זה מתאים במיוחד לטיגון צ’יפס ולהכנת לביבות.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראלכאן נעים| אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

לביבה צרפתית טעימה לקראת חנוכה

לביבות מטוגנות

מצרכים:

  • 6 תפוחי אדמה מזן “רוזנה” – מגוררים בפומפייה
  • 1 בצל בינוני, חצוי ופרוס דק (למי שאוהב בצל)
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

יש להשרות במסננת את תפוחי האדמה המגוררים והבצל החתוך כדי לסחוט את הנוזלים.

לערבב את כל החומרים בקערה. מלבבים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן חם.

הצעות נוספות:

ניתן להוסיף לתערובת 3 כפות פטרוזיליה חתוכה דק.

לסיום, חשוב לציין כי כל זני המכלוא הייחודיים של חברת “ג’רמיקופה” הינם זני מכלוא איכותיים מתקדמים המיוצרים באזורים מבודדים, בבקרת גידול מלאה בשדות בחבל בריטני, צרפת. כל הזנים גדלים ונמכרים בארץ.

אז הנה לכם הדרך הקלה והבטוחה להפוך את המאכל המסורתי למזין וטעים- וגם בריא.

בתיאבון!

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן