מבזקים חדשות ‘כאן ישראל’

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

דגים

מוס טונה

0
0

מוס טונה
 מוס טונה
מוס טונה

החומרים:

14 גרם ג’לטין

כפית לימון

בצל (אפשר גם בצל ירוק)

חצי ספל מים רותחים

חצי ספל מיונז

שתי קופסאות טונה (המתכון המקורי אומר 450 גרם, אבל מכיוון שיש 170 גרם בקופסת טונה, אפשר בהחלט להסתפק בשתי קופסאות)

קצת פפריקה

קצת שמיר

שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

ממיסים את הג’לטין בחצי ספל מים רותחים ובוחשים היטב כדי למנוע גושים של ג’לטין במוס. זהו השלב הקשה ביותר בהכנה. מכניסים את כל החומרים כולל הג’לטין המומס במים הרותחים למעבד מזון ומערבבים היטב.

מרפדים כלי הגשה ביריעת ניילון. רצוי שהכלי יהיה בעל צורה יפה במיוחד או אם יש, תבנית פלסטיק בצורה של דג. הכי נוח לעשות בתבנית חד פעמית של אינגליש קייק ואז אין צורך בכלל בריפוד ניילון. מקררים במשך כמה שעות במקרר.

לקראת ההגשה הופכים על מגש או צלחת, מסירים את יריעת הניילון ומקשטים בעגבניות שרי או בשמיר. אם משתמשים בתבנית חד פעמית, לפני שהופכים את המוס מפרידים בעדינות בין דפנות הכלי לבין המוס. (נשמע מסובך אבל פשוט מאד).

גיוון למתקדמים: להוסיף קצת קטשופ.

תוספת של זיתים ופטריות

החומרים:

זיתים מגולענים

קוביות בצל

קוביות גמבה אדומה

קופסת פטריות קטנות

פפריקה חריפה

אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

להשרות את הזיתים במים למשך כחצי שעה, לסנן.

לטגן את קוביות הבצל עד להזהבה ולהוסיף את קוביות הגמבה. לטגן 5 דקות נוספות.

להוסיף את יתר החומרים ולבשל כ-15 דקות נוספות.

להגיש חם או קר. מוגש באדיבות מתכוני אתר זולו

לשער נעים בבית ולמתכונים נוספים – לחצו כאן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן