פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

משקאות

לראשונה בישראל סמינר וויסקי מקצועי במלון הסקוטי, טבריה

האם רובנו ירגישו בהבדל שבין וויסקי בן 12 שנה מחברה מסוימת לוויסקי מאותה חברה בן 18 שנה? ואם כן מהם אותם הבדלים וממה הם נובעים? הסימנר יהיה כחלק מפסטיבל סקוטלנד, המלון הסקוטי, טבריה, 16 במאי 2007 בשיתוף עמותת הוויסקי הישראלית וחברת ibbl-sprrit U.D.V
לראשונה בישראל סמינר וויסקי מקצועי במלון הסקוטי, טבריה
לראשונה בישראל סמינר וויסקי מקצועי במלון הסקוטי, טבריה

לראשונה בישראל יתקיים סמינר וויסקי מקיף ומקצועי במלון הסקוטי בטבריה, כחלק מאירועי פסטיבל סקוטלנד שיתקיים חמישה ימים 15-19 במאי. סמינר הוויסקי יתקיים ב-16 במאי, בשיתוף עמותת הוויסקי הישראלית וחברת ibbl-sprrit U.D.V, ובנוי משתי הרצאות וסדנאות אשר ביניהן יוכלו המשתתפים ליהנות מארוחת צהריים גורמה של המלון.

תכנית הסמינר:

מסע בסקוטלנד – עולם המאלטים הסקוטיים, עולם מורכב בעל מגוון עצום של טעמים וריחות. מגוון זה הוא ללא ספק אחת הסיבות העיקריות שהפכו את המאלט לאחד המשקאות האלכוהוליים המוערכים בעולם. מסע ברחבי סקוטלנד, בין האזורים השונים בהם מיוצרים המאלטים, הוא מסע מרתק בין נופים מדהימים, ריחות וטעמים כמעט אין סופיים. נופים מדהימים אלו של ארץ הוויסקי משקפים בצורה הטובה ביותר את עולם המאלטים – עולם מסעיר, מורכב ועוצר נשימה, יעבור דרך שש מזקקות מאלט.

זו הזדמנות נדירה לטעום שישה מאלטים קלאסיים בעלי אופי שונה זה מזה המייצגים את כל האזורים השונים בהם מיוצר וויסקי בסקוטלנד, תוך הבנה מהם ההבדלים בין כל אותם אזורים, ממה נובעים אותם הבדלים ומה מאפיין כל אזור ואזור.

טעימה מודרכת של מספר סוגי וויסקי

הרצאה וסדנה – החוש השישי; חושי הטעם והריח הינם חושים מורכבים ביותר בהם הנסתר על הגלוי. בסדנה זו, יבדקו החושים לעומקם. האם רובנו ירגישו בהבדל שבין וויסקי בן 12 שנה מחברה מסוימת לוויסקי מאותה חברה בן 18 שנה? ואם כן מהם אותם הבדלים וממה הם נובעים?

בסדנא זו, תנסו לחקור ולהבין לעומק את חוש הטעם והריח שלנו וזאת בשילוב עם טעימה מודרכת של מספר סוגי וויסקי.

בטעימות יזוהו ויבודדו טעמים וריחות רבים המסתתרים במשקה. כמו כן, יתקיים עיסוק בנושא עיצוב וסוג הכוסות והשפעתן על חווית הטעימה.

עם סיום הסמינר מוזמנים המשתתפים להישאר במלון וליהנות מהפעילויות השונות שהמלון מקיים לרגל פסטיבל סקוטלנד.

מחיר השתתפות בסמינר: 100 ₪ לאדם. לפרטים והרשמה; המלון הסקוטי בטבריה, טלפון: 04-6710710, אתר: www.scotshotels.co.il




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן