ט"ו בשבט

בלינצ’ס פירות לט”ו בשבט

0
0

יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.
בלינצ’ס פירות לט
blinches_180_01.jpg

המצרכים:

חומרי הבלילה:

שתי כוסות קמח
חצי שקית אפקת אפיה
חמש כפות סוכר
קורט מלח
ביצה
רבע כוס שמן
אחת וחצי כוסות חלב

חומרי מילוי:

בננות ו/או תות שדה
נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר

חומרי רוטב שרי וציפוי:

חצי כוס שרי
חצי כוס מים
נטיפי שוקולד או 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבלילה יחד ולטגן עלים על מחבת ללא שמן על אש נמוכה.

להכניס לכל עלה בננה חצויה לשניים ו/או תותי שדה חצויים ולהוסיף את השוקולד. לגלגל את העלים הממולאים ולהניחם בתבנית אפיה.

לערבב את השרי והמים ולשפוך על הבלינצ’ס. לפזר את השוקולד מעל ולהכניס לתנור בינוני כ-15 דקות (עד שהשוקולד נמס).

יש להגיש חם לשולחן תוספת של קצפת ודובדבן על הנ”ל ישפרו את המעדן עוד יותר.

הצילום מתוך אתר הצלם המקצוען בעל השם העולמי נילי שפר לצילומי מזון ועוד.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן