
שוטרי תחנת משטרת חדרה בראשותו של מפקד התחנה, סגן ניצב זוהר מסלואי, עצרו אמש (שלישי, כ”ו בכסלו התשפ”ג) תושב מרכז הארץ בחשד, כי ניסה לגנוב מְחוֹלֵל (גֵּנֵרָטוֹר) ממתחם עיריית חדרה ברחוב הלל יפה 9, חדרה.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר‘.
במהלך פעילות שגרתית של שוטרי תחנת חדרה, התקבל דיווח ב’מוקד המשטרה 100‘ על כך שפקחים של עיריית חדרה, הבחינו במתחם העירייה בשני חשודים אשר מנסים לגנוב (גֵּנֵרָטוֹר).
מְחוֹלֵל חַשְׁמָל (אנגלית; גנרטור) הוא מכונה לייצור חשמל באמצעותה ממירים אנרגיה מכנית לאנרגיה חשמלית. על פי התקנות החדשות חובה שיהיה גנרטור בבניין רב קומות.
בתוך כך, שוטרי חדרה אשר הוזעקו אל מקום הבחינו בשני חשודים מנסים להימלט ואחרי מרדף קצר, הצליחו לעצור חשוד בן 28, תושב מרכז הארץ, כאשר חשוד נוסף הצליח להימלט מן המקום.
כאמור העצור אשר נלכד, נלקח לחקירה בתחנת משטרת חדרה הסמוכה למקום ובסיומה נכלא.
מטעם דוברות משטרת ישראל (מנשה) נמסר על ידי מר ענאן לאתר ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ כי בהתאם לצורכי החקירה, בית המשפט השלום בחדרה, הורה להאריך את מעצרו של החשוד, עד מחר (יום רביעי, כ”ז בכסלו התשפ”ג, 21.12.2022).