נתניה עיר חינוך

נתניה, רושמת הישג בעלייה של 4.3% בנתוני הזכאות לבגרות

0
0

ראש העיר, מרים פיירברג-איכר; “ההישג הוא תוצאה של התגייסות כוללת של מערכת החינוך בנתניה, לרבות מנהלים, מורים ותלמידים, בצד השקעה רבה של משאבים עירוניים ושימוש מושכל במשאבים אלה” ◄ עיריית נתניה, משקיעה למעלה משליש תקציבה לטובת החינוך, תוך טיפוח המצוינות, האיכות וההישגים הלימודיים.
נתניה, רושמת הישג בעלייה של 4.3% בנתוני הזכאות לבגרות
נתניה, רושמת הישג בעלייה של 4.3% בנתוני הזכאות לבגרות

ראש עיריית נתניה, הגב’ מרים פיירברג-איכר לא הסתירה בסוף השבוע שעבר (ד’) את שביעות רצונה מתוצאות נתוני הזכאות לבגרות אשר התפרסמו על ידי משרד החינוך; “ההישג הוא תוצאה של התגייסות כוללת של מערכת החינוך בנתניה, לרבות מנהלים, מורים ותלמידים, בצד השקעה רבה של משאבים עירוניים ושימוש מושכל במשאבים אלה”.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

מנתוני משרד החינוך, עולה, כי שיעור הזכאות לבגרות בקרב כל תלמידי יב’ המתגוררים בעיר נתניה, מראה עלייה של 4.3% בעוד ששיעור העליה ארצית עומד על 1.3% בלבד.

שיעור הזכאות עומד כיום על 69.33% (בהשוואה ל– 65.03% בשנת תשע”ג). כאשר הממוצע הארצי, עומד על 65.5%, כך שמדובר ב’אחוז זכאות לבגרות’ שהוא מעל לממוצע הארצי.

דוברת עיריית נתניה הגב’ שני ישראלי-פיקהולץ, מסרה לפורטל ’כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’ | סקירת חדשות ואירועים ב’רשויות מקומיות’, עצם העובדה, כי חל גידול של 1.7% בנתניה במספר התלמידים ה-חרדים, שאינם ניגשים ל’מבחני בגרות’ מסיבות עקרוניות מעצימה את גודל ההישג, ב-עירית נתניה, מציינים ומדגישים, כי תלמידים עולי צרפת הנכללים במצבת הלומדים בבתי הספר בנתניה אינם נכללים במניין הזכאים לבגרות משום שהם ניגשים ל”בגרות צרפתית” ולכן מתייחס אליהם משרד החינוך, כאל מי שלא ניגש מבחני הבגרות.

ייאמר מייד, כי אם מתייחסים אך ורק לתלמידים הלומדים בבתי הספר בעיר, מבלי לכלול את הלומדים מחוץ לנתניה ומבלי לכלול את התלמידים החרדיים שיעור הזכאים לבגרות עובר את 80%. מה גם שבתי ספר עירוניים רבים מוכיחים במשך 5 השנים האחרונות עליה רציפה בזכאות לבחינות הבגרות וחלקם עבר כבר את 90% זכאות.

סגנית ראש העיר נתניה, ד”ר אביטל לאופר, הממונה על החינוך בעירייה והגב’ טובה דולב, ראש מינהל חינוך וחברה, בירכו על ההישג וציינו, כי עיריית נתניה, משקיעה למעלה משליש תקציבה לטובת החינוך, תוך טיפוח המצוינות, האיכות וההישגים הלימודיים.

מנהלת אגף העל יסודיים הגב’ גילת סיימון, ציינה, כי ההישג הינו תוצאה של עבודה מאומצת של כל המערכת במסגרתה נבנתה תוכנית אישית לכל אחד ואחת מ– 2,000 תלמידי התיכון בשכבה י”ב, תוך מעקב אחר הישגי הלומדים וטיפוח ותגבור התוכניות השונות בנושא והוא מהווה מקור גאווה לכל מערכת החינוך העירונית.

■ מצאתם טעות בכתבה, זה לא נעים! תלחצו כאן ספרו לנו ונתקן.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן