
יצרנית הזרעים הצרפתית “ג’רמיקופה”, המתמחה בפיתוח זני תפוחי אדמה, מציעה לחג החנוכה זנים מוכרים וגם חדשים המתאימים ללביבת החג ומבטיחים את שדרוגה. זן מיוחד הוא זן “רוזנה”. תפוחי האדמה מזן זה הם תפוחי האדמה האדומים המבוקשים בשוק. זן “רוזנה” הוא רב יבול, פקעותיו גדולות וצבע קליפתו מרהיב בשתי עונות הגידול. זן זה מתאים במיוחד לטיגון צ’יפס ולהכנת לביבות.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל| כאן נעים| אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
לביבות מטוגנות
מצרכים:
- 6 תפוחי אדמה מזן “רוזנה” – מגוררים בפומפייה
- 1 בצל בינוני, חצוי ופרוס דק (למי שאוהב בצל)
- 2 ביצים
- חצי כוס קמח
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
יש להשרות במסננת את תפוחי האדמה המגוררים והבצל החתוך כדי לסחוט את הנוזלים.
לערבב את כל החומרים בקערה. מלבבים לביבות ומטגנים במחבת, בשמן חם.
הצעות נוספות:
ניתן להוסיף לתערובת 3 כפות פטרוזיליה חתוכה דק.
לסיום, חשוב לציין כי כל זני המכלוא הייחודיים של חברת “ג’רמיקופה” הינם זני מכלוא איכותיים מתקדמים המיוצרים באזורים מבודדים, בבקרת גידול מלאה בשדות בחבל בריטני, צרפת. כל הזנים גדלים ונמכרים בארץ.
אז הנה לכם הדרך הקלה והבטוחה להפוך את המאכל המסורתי למזין וטעים- וגם בריא.
בתיאבון!
Add Comment