אם הכל ימצא בסופו של דבר כעבירות שאכן ביצעו שרון ובניו, אז הוא והם כנראה לא יקבלו עונש מי יודע מה, כי כמו במעילה של אתי אלון, זה אנחנו שמשלמים את המחיר!
Nissim_Gabbay_180_02.jpg
אריאל שרון, הוא לכאורה עבריין מהגרועים ביותר! אריאל שרון, הוא לכאורה האב המהווה את המודל הגרוע ביותר! אני אומר לכאורה, אבל רק מטעמי נימוס לכולנו, וכבוד מינימלי לחוק, שלדעתי גם הוא נרמס בינתיים ברגל גסה!
כי אריאל שרון, ינק מהבאר עליה הוא משתין, כרגע בקשת, הרבה חלב של חסינות, הרבה עוצמה של מנהיגות, הרבה כח של שררה – ממש לא למטרות אותן הוא מפנה כעת את שתיקתו הרועמת!
ואני לא רואה בכל רגע נתון, ומתמשך, את שתיקתו, כמעשה או מחדל עם סממן חיובי כלשהו.
arik_sharon_101X133_002.jpg
אם אזרח מן השורה היה נזרק כבר מזמן לכלא, על הרבה פחות ממה שנחשד ראש הממשלה (ומעורבים מאוד בניו) – אין לראות כרגע את ראש הפירמידה של מדינת ישראל באור כלשהו של אהדה.
ישנה עננה, מאוד כבדה מעל החשודים ומעל כולנו. איך קרה שהגענו עד לעברי פי פחת?!
איך קרה, שארועים כאלה של מי שאמורים להיות המנהיגים, מורי הדרך, מתווי הדוגמה האישית – מבוזים כל כך, חשודים כל כך, נוהגים לכאורה בנבזות כזו, מתעלמים מכל נורמה בסיסית של תגובה, ואינני רוצה אפילו להעלות על דעתי שכל החשדות כנגדם נכונים!
אם הכל ימצא בסופו של דבר כעבירות שאכן ביצעו שרון ובניו, אז הוא והם כנראה לא יקבלו עונש מי יודע מה, כי כמו במעילה של אתי אלון, זה אנחנו שמשלמים את המחיר!
מה עלול שרון לשלם?! להתפטר! וואללה, אז מה יהיה?
נאדה!
הוא ימשיך להנות מכל תמלוגי המדינה, ימשיך להנות מהונו העצום (שלבטח עשה אותו בזיעת אפו…) ו… אנחנו נמשיך ונהנהן בראשינו “כלא מאמינים”!
רבותיי!
צר לי, אבל האסון העובר על משפחת שרון, הוא עננה כבדה יותר על כולנו ואינני רואה שום דבר טוב יוצא לנו מעוד פרשה כאובה זו.
לא איש בשורות אני וכרגיל, את דלק הפסימיות מצליחים כל הזמן לתדלק לי, הפוליטיקאים המאוד לא נחמדים שלנו.
תודה,
נסים גבאי
Add Comment