מנה מעניינת לשעת ה”תה” במקום הקפה ועוגה המקובלים.
101X133_Afrskd_03.jpg
החומרים:
חצי ליטר מים,
שקית ג’לי בזק תות-שדה או דובדבנים,
עוגה אנגלית,
1 ק”ג אפרסקים,
כוסית ליקר דובדבנים,
שקית שמנת מתוקה,
חצי בקבוק יין לבן,
200 גרם סוכר.
אופן ההכנה:
מכינים את הג’לי, יוצקים בכוסות עד שליש הגובה ומקררים.
חותכים את העוגה לקוביות ומוסיפים מעל הג’לי המוצק.
מבשלים את האפרסקים כחתוכים לקוביות ביין השולחני הלבן והסוכר במשך 5 דקות.
מסננים, מצננים ומוסיפים מעל קוביות העוגה.
מוסיפים מעט ליקר שרי ומקשטים בשמנת מוקצפת.
המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות
Add Comment