מרקים | Soups

מרק ירקות כתומים ותירס

0
0

מרקים
מרק ירקות כתומים ותירס
מרק ירקות כתומים ותירס

ל- 6 סועדים
1 ק”ג דלעת או דלורית
½ ק”ג בטטות
½ ק”ג גזר
2 בצלים
2 גבעולי סלרי
כף חמאה או מרגרינה
1 כוס יין לבן
2 כוסות מים
1 כוס גרגירי תירס
צרור פטרוזיליה (קשור בחוט)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתיבול
1 גביע קרם פרש לקישוט (אם רוצים)
1 כוס גרגירי תירס לקישוט
מרכיבים

1. קולפים את הדלעת, הבטטות והגזרים, וחותכים לקוביות בינוניות. חותכים את הבצלים והסלרי לקוביות קטנות ומטגנים אותן בכף חמאה בסיר בינוני עד שיזהיבו.
2. מוסיפים לסיר את שאר הירקות החתוכים, יין לבן, מים, כוס גרגירי תירס ואת צרור הפטרוזיליה, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.
3. מורידים את הסיר מהאש ומוציאים את צרור הפטרוזיליה. טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר.
4. מעבירים את הנוזלים דרך מסננת בחזרה לסיר, מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה ומתבלים. מגישים חם, מקושט בקרם פרש ובגרגירי תירס נוספים. אופן הכנה

יש תמונה

בטטה בצל יבש גזר סלרי , כרפס דלורית דלעת תירס

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן