מאכלי עוף

עוף ברוטב ליים

0
0

עוף ברוטב ליים (או לימון); מתכון לארבעה סועדים (או שישה), פשוט להכנה ובונוס בצידו: רוטב משובח.
החומרים:

4 (או 6) מנות של חזה עוף במשקל 100-150 גר’ כל אחת;
מיץ מליים אחד (אחד וחצי);
שלושת רבעי (אחד + קצת) כוס מיץ תפוחים טבעי;
2 (כף אחת) כפיות קורנפלור;
קובייה אחת (אחת וחצי) של אבקת מרק עוף או תיבולית.

אופן ההכנה:

למרוח מחבת במעט מאוד שמן (או ספריי שמן) ולחמם על אש בינונית; להוסיף את חזות העוף ולטגן במשך 8 עד 10 דקות, עד שמתרכך ועשוי היטב;

להוציא מהמחבת ולשמור חם;

לערבב בקערה את מיץ הליים, מיץ התפוחים, קורנפלור ואבקת מרק עוף. להוסיף למחבת, לבשל ולבחוש עד שמתעבה מעט. לצקת על חזה העוף ולהגיש.

ערך תזונתי:

190 קלוריות למנה,
33 גרם פרוטאין,
10% מהתצרוכת היומית של ויטמין C,
6% מתצרוכת הברזל היומית.

בתיאבון ולבריאות!

מתכון הבריאות של מכון וינגייט.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן