פלילים

תעלומה בחדרה; האם חסר הבית שנמצא מת בתעלה נרצח

0
0

על הגופה, נראו סימני דם ברורים ■ מחקירה ראשונית עולה, כי ממצב הגופה, לא נראה, כי גרימת המוות התרחשה אתמול.
תעלומה בחדרה; האם חסר הבית שנמצא מת בתעלה נרצח
כנראה שחסר הבית נרצח תוך כדי שימוש באלימות. אילוסטרציה.

חסר בית כבן 40, נמצא אמש ערב חג שני של פסח (יום ג’) ללא רוח חיים, בשדה מדרום לעיר חדרה, כשעל גופתו סימני אלימות. האיש המוכר למשטרת חדרה, גם כנרקומן. נסיבות מותו עדיין לוטות בערפל, כפי שדיווחנו, לראשונה אמש, אך לא מן הנמנע, כי נרצח.

אתמול בשעות המאוחרות של אחה”צ הבחין חקלאי, שעיבד את אדמתו המצוייה בשדות שבין חדרה לישוב אליכין, באדם השוכב ללא תנועה בתעלה. הוא הזעיק מיד אל המקום את המשטרה ואת מד”א.

כשהגיעו אנשי מד”א שרון לזירת האירוע לא נותר לצוות אלא לקבוע את מותו במקום.

סנ”צ גולדברג, מפקד משטרת חדרה

על הגופה, נראו סימני דם ברורים וסימנים נוספים שככל הנראה מעלים את האפשרות, כי הגבר נרצח תוך כדי שימוש באלימות.

צוותי משטרה מתוגברים בפיקודו של סגן ניצב בועז גולדברג, מפקד תחנת משטרת חדרה וניידת מעבדת זיהוי פלילי (מז”פ) שהגיעו לזירת מקום מציאת הגופה, קיימו נוהל שיגרתי של בדיקות וסריקות במקום הימצאה של הגופה ובשטח הקרוב לזירה במאמץ למצוא סימנים המעידים מה בדיוק התרחש במקום.

מחקירה ראשונית, עולה, כי ממצב הגופה, לא נראה, כי גרימת המוות התרחשה אתמול אלא קודם לכן.

החוקרים אינם מוצאים מכלל אפשרות שהאיש שמצא את מותו הובא למקום רק לאחר מכן וגופתו הושלכה בתעלה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: [email protected]

ראש הממשלה נתניהו בהצהרה לתקשורת

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

אחרי החורף האביב הגיע

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

ישראל חוגגת 78