0
0
מנה פשוטה וקלה מאוד להכנה של פרוסות חצילים מטוגנות ברוטב עגבניות. צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי, מגיש את המכון של פרוסות חצילים ברוטב עגבניות.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל| כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
החומרים;
- חציל
- שמן לטיגון
- קופסה קטנה של רוטב עגבניות
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 4 שיני שום
- כפית סוכר
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
ההכנה;
- פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה.
- בינתיים מכינים את הרוטב: שופכים את הרוטב לקערה ומוסיפים מים בכמות של קופסת הרסק. מוסיפים גם את הסוכר, את המלח ואת הפלפל השחור ומערבבים.
- פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
- לאחר שפרוסות החציל השחימו משני הצדדים, יוצקים את הרוטב על החצילים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך שתי דקות.
- מגישים חם או קר.
טיפים;
תגובות
0
0