Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

פרוסות חצילים ברוטב עגבניות | מתכון של עמותת אנונימוס

0
0
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות

מנה פשוטה וקלה מאוד להכנה של פרוסות חצילים מטוגנות ברוטב עגבניות. צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי, מגיש את המכון של פרוסות חצילים ברוטב עגבניות.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראלכאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

החומרים;

  • חציל
  • שמן לטיגון
  • קופסה קטנה של רוטב עגבניות
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 4 שיני שום
  • כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור

ההכנה;

  1. פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: שופכים את הרוטב לקערה ומוסיפים מים בכמות של קופסת הרסק. מוסיפים גם את הסוכר, את המלח ואת הפלפל השחור ומערבבים.
  3. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  4. לאחר שפרוסות החציל השחימו משני הצדדים, יוצקים את הרוטב על החצילים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך שתי דקות.
  5. מגישים חם או קר.

טיפים; 

ניתן להגיש חם או קר.

לשדרוג וגיוון אפשר לטגן יחד עם החצילים ירקות נוספים (בצל, קישואים פרוסים, פלפלים וכו’).

מתכון זה, נלקח ברשות מאתר הצמחונות שמנוהל על-ידי עמותת אנונימוס. על למנת לפרסמו במקום אחר נא לבקש רשות בכתובת; info@anonymoyus.org.il.
תגובות
0
0



Exit mobile version