צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי, מגיש את המכון של פרוסות חצילים ברוטב עגבניות. פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה. ניתן להגיש חם או קר. לשדרוג וגיוון אפשר לטגן יחד עם החצילים ירקות נוספים (בצל, קישואים פרוסים, פלפלים וכו').
0
0

מנה פשוטה וקלה מאוד להכנה של פרוסות חצילים מטוגנות ברוטב עגבניות. צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי, מגיש את המכון של פרוסות חצילים ברוטב עגבניות.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל| כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
החומרים;
- חציל
- שמן לטיגון
- קופסה קטנה של רוטב עגבניות
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 4 שיני שום
- כפית סוכר
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
ההכנה;
- פורסים את החציל לפרוסות ומטגנים בכמות נדיבה של שמן משני הצדדים, עד להשחמה.
- בינתיים מכינים את הרוטב: שופכים את הרוטב לקערה ומוסיפים מים בכמות של קופסת הרסק. מוסיפים גם את הסוכר, את המלח ואת הפלפל השחור ומערבבים.
- פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
- לאחר שפרוסות החציל השחימו משני הצדדים, יוצקים את הרוטב על החצילים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך שתי דקות.
- מגישים חם או קר.
טיפים;
תגובות
0
0
Add Comment