רטבים | Sauces

רוטב יין לבשר

0
0

והפעם, רוטב יין מיוחד ומתובל, שילווה את החלק הבשרי בארוחה
 רוטב יין לבשר
רטבים העשויים מיין אדום איכותם תיקבע לפי איכות היין ממנו הם עשויים, עשבי התיבול המתלווים לתהליך הכנת הרוטב מוסיפים ארומה וטעם שאינו משתלט על ניחוח היין אלא מתלווים אליו כמו שושבינים לחתן וביחד הם מעניקים לנתח הבשר משנה טעם ועסיסיות.

wine-saoce_180k-n_01.jpg
החומרים:

½ כוס יין אדום או לבן
¼ כוס חומץ
טרגון
שום
פטרוזילנון
פלפל שחור
½ כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את היין בסיר קטן

2. מוסיפים ¼ כוס חומץ, שום, פטרוזילנון קצוץ, סוכר, קורט טרגון ופלפל שחור; מבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה.

3. מסירים מהאש, ולפני ההגשה מערבבים עם הרוטב הטבעי של הבשר.

בתיאבון ולבריאות!

מובא מאתר מכון וינגייט מאת ענב ברגר-שמש, תזונאית קלינית.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן