Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

עוגיות חתונה מקסיקניות (Polvorones)

0
0

מקור השם polvorones בשפה הספרדית שפרושה אבק בשל היותן מאוד שבריריות ונימוחות, לכן הן נמכרות בקונדיטויות ביחידות בודדות ארוזות בנייר. הבצק בנוי בעיקר משקדים ואגוזים שבצרוף החמאה מעניקים לעוגיה טעם גן עדן עלי אדמות

עוגיות חתונה מקיסקניות. ארכיונעים

המצרכים:
(להכנת כמות של כ-36 עוגיות)

200 גרם חמאה מרוככת
3/4 כוס אבקת סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס שקדים קלויים גרוסים
1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים גרוסים
1/2 כוס פרור ביסקוויטים
3/4 1 כוס קמח מנופה.
1/2 כוס נוספת אבקת סוכר
1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

לחמם תנור לחום גבוה.

לערבב יחד החמא והסוכר, להוסיף פנימה את יתר המרכיבים למעט 1/2 כוס אבקת סוכר, הקינמון והקמח ולבחוש.

יש להוסיף את הקמח בהדרגה כחצי כוס בכל פעם ולהמשיך לבחוש, עד שכל הקמח יבלע. שים לב אין לבחוש יתר על המידה.

לצור מהבצק כדורים קטנים (בגודל כפית כל אחד) ולשטח אותם על נייר אפייה משומן בתבנית בעזרת שת אצבעות.

יש לאפות כ-15 דקות או עד שהעוגיות שחומות.

לערבב יחד את הסוכר שנותר עם הקינמון ולגלגל בתערובת את העוגיות בעודן חמות.

לאפסן בכלי אטום עד שבוע אחד בטמפרטורת החדר.
[/list

תגובות
0
0



Exit mobile version