פסטה | Pasta

פשטידת אטריות וירקות קרה

0
0

כשהמים מגיעים שוב לרתיחה מוסיפים את האטריות ואת אבקת המרק ומערבבים.
פשטידת אטריות וירקות קרה
אילוסטרציה. ארכיונעים.

החומרים;

חבילה (400 גרם) אטריות דקות
½ שקית לקט ירקות קפואים
5 כפות אבקת מרק
2 כפות שום כתוש
2 כפות עשבי תיבול מיובשים (מיורן, אורגנו, בזיליקום וכדומה)

ההכנה;

מרתיחים מים ומוסיפים את לקט הירקות.

כשהמים מגיעים שוב לרתיחה מוסיפים את האטריות ואת אבקת המרק ומערבבים.

לאחר 5 דקות, כשהאטריות מתרככות, מורידים מהאש ומסננים.

מוסיפים את השום הכתוש ואת עשבי התיבול ומערבבים.

יוצקים את התערובת לקערה או לתבנית עמוקה, מכסים ומצננים.

מכניסים את הקערה למקרר ומגישים קר.

__________

כל המתכונים בקטיגורייה זו, מבוססים על רכיבים מן הצומח בלבד. לנוחיות המתעניינים, מקוטלגים המתכונים הן לפי מהותם (סלטים, קינוחים, מאפים, וכו’), והן לפי מאכלי עדות ועמים. נשמח לקבל ולפרסם מתכונים נוספים!

המתכון פורסם לראשונה ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן