ג’אקומו ויולה

קרוסטיני עם ממרח זיתים וקרוסטיני עם כבד

0
0

111
החומרים:
12 פרוסות צ’יאבטה או בגט
1/4 כוס שמן זית
1 שן שום מרוסקת
לממרח
1 כוס זיתים שחורים מגולענים
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלזמי או חומץ בן יין
אופן ההכנה:
1. מכניסים למעבד מזון את כל חומרי הממרח ומעבדים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
2. מניחים את פרוסות הלחם בתנור וקולים אותן.
3. מחממים במחבת את השמן והשום, עד אשר השום מתחיל להשחים.
4. שופכים על כל פרוסה מעט משמן הזית והשום ומורחים את ממרח הזיתים.
מקשטים בפטרוזיליה או בפלפל אדום.

החומרים:
4 כבדי עוף
2 נתחוני פילט אנשובי, משומרים בשמן
2 כפיות צלפים, משומרים בחומץ
50 גרם חמאה )חצי חבילה)
1 כף קמח
2 גבעולי פטרוזיליה
פלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת חצי מכמות החמאה ומטגנים בה את הכבדים במשך כ-5 דקות.
2. מרסקים במעבד מזון את הכבדים המטוגנים והפטרוזיליה, עד שהם הופכים לעיסה חלקה.
3. ממיסים את שארית החמאה ומשרים בה את הכבד המרוסק למשך כ-30 דקות.
4. מחזירים את הכבדים עם החמאה למעבד¬ מוסיפים את הצלפים, האנשובי, הקמח והפלפל ומעבדים במשך דקה נוספת.
5. העיסה חייבת להיות מוצקה אך לא יותר מדי. אם העיסה יבשה מוסיפים מעט מים.
6. קולים פרוסות לחם כפרי ומורחים עליהן את ממרח הכבד.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן