פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

קרוסטיני עם ממרח זיתים וקרוסטיני עם כבד

111
החומרים:
12 פרוסות צ’יאבטה או בגט
1/4 כוס שמן זית
1 שן שום מרוסקת
לממרח
1 כוס זיתים שחורים מגולענים
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלזמי או חומץ בן יין
אופן ההכנה:
1. מכניסים למעבד מזון את כל חומרי הממרח ומעבדים עד שמתקבלת עיסה חלקה.
2. מניחים את פרוסות הלחם בתנור וקולים אותן.
3. מחממים במחבת את השמן והשום, עד אשר השום מתחיל להשחים.
4. שופכים על כל פרוסה מעט משמן הזית והשום ומורחים את ממרח הזיתים.
מקשטים בפטרוזיליה או בפלפל אדום.

החומרים:
4 כבדי עוף
2 נתחוני פילט אנשובי, משומרים בשמן
2 כפיות צלפים, משומרים בחומץ
50 גרם חמאה )חצי חבילה)
1 כף קמח
2 גבעולי פטרוזיליה
פלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת חצי מכמות החמאה ומטגנים בה את הכבדים במשך כ-5 דקות.
2. מרסקים במעבד מזון את הכבדים המטוגנים והפטרוזיליה, עד שהם הופכים לעיסה חלקה.
3. ממיסים את שארית החמאה ומשרים בה את הכבד המרוסק למשך כ-30 דקות.
4. מחזירים את הכבדים עם החמאה למעבד¬ מוסיפים את הצלפים, האנשובי, הקמח והפלפל ומעבדים במשך דקה נוספת.
5. העיסה חייבת להיות מוצקה אך לא יותר מדי. אם העיסה יבשה מוסיפים מעט מים.
6. קולים פרוסות לחם כפרי ומורחים עליהן את ממרח הכבד.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן