פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

קישואים בפירורי לחם, שום ובזיליקום

111
חומרים:

6 קישואים בינוניים, רצוי מסוג זוקיני
1/3 כוס שמן זית
חופן פטרוזיליה, קצוצה
חופן עלי בזיליקום, קצוצים
3 שיני שום, קצוצות גס
1/3 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

חותכים כל קישוא ל-2 חצאים, מפזרים מעל מעט מלח ומניחים בצד למשך כ-15 דקות.

מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה, הבזיליקום, השום, פירורי הלחם וחצי מכמות שמן הזית ומעבדים עד שהכל מתערבב ביחד.

מנגבים היטב את המלח מהקישואים ומייבשים בנייר סופג. מניחים את הקישואים בתבנית אפיה ושמים על כל קישוא כמות נדיבה של תערובת התבלינים.

שופכים על כל קישוא כפית אחת של שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות.

לאחר כ-15 דקות מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות כ-5דקות נוספות.

מגישים חם או קר.




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן