דגים

דניס פריך בתנור

0
0

בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. בזכות המאפיינים האלה הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם : צלוי, מטוגן, או אפוי
דניס פריך בתנור
denis_180k-n-01.jpg

דניס הוא דג בעל עור כסוף, בשר עדין וטעם עשיר. הוא זוכה להערכה רבה אצל טבחים מקצועיים כי בשרו עסיסי ועצמותיו מעטות וקלות להסרה. בזכות המאפיינים האלה הוא מתאים להגשה כתבשיל אנין-טעם : צלוי, מטוגן, או אפוי. שימושו המסורתי באזור הים התיכון הוא בתבשילים כמו בויאביס וקוסקוס.

המצרכים לדג אחד:

ענף רוזמרין או קורנית או אורגנו
2 שיני שום קלופות
¼ כוס שמן זית
3 כפות קמח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח והפלפל ומקמחים היטב את הדג פנים וחוץ.

טומנים את ענף התבלין והשום בבטן הדג.

יוצקים מעט שמן לתבנית, מניחים את הדג, יוצקים עליו מעט שמן ומכניסים לתנור בטמפרטורה של C° 220, למשך עשר דקות.

הופכים לצד שני, יוצקים את יתרת השמן ואופים 5 דקות נוספות.

מתוך מתכוני אתר ערדג – חקלאות ימית בים האדום. לאתר ערדג

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן