מנכ’ל הולידיי אין חיפה, ליאור רוזנבלום והשף אבי דדוש כבר מוכנים לחג וגם לחלק את המתכון המיוחד הזה. מדובר בקרפצ’ו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים את השולחן החגיגי הם ערכו ב…בריכת השחייה. דג אוהב מים?
את שולחן החג המסורתי לכבוד ראש השנה המתקרב, ערך שף אבי דדוש ממלון הולידי אין חיפה… בתוך הבריכה. לחגיגה הרטובה הצטרף מנכ”ל המלון ליאור רוזנבלום, ודווקא את הדג הם השאירו מחוץ למים.
השף דדוש, העניק לנו המתכון המיוחד שהכין לקראת ראש השנה; קרפצ’ו מנגו וכבד אווז ברוטב רימונים המתכון מיועד לששה אנשים.
המצרכים;
● 12 רצועות כבד אווז חתוכות לפרוסות עבות
● 250 גר’ גרגירי רימונים
● 2 כוסות יין אדום מתוק
● 1/2 כוס מיץ רימונים (גרנדין)
● מנגו גדול פרוס דק
● 1/2 ליטר ציר בקר
● 1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
● מלח
● פלפל שחור גרוס
● 200 גר’ סוכר
● מעט קינמון
אופן ההכנה;
מניחים את פרוסות המנגו כמצע על הצלחת.
מטגנים קלות את פרוסות הכבד אווז ומניחים את הכבד אווז על המצע.
אופן הכנת הרוטב;
מטגנים קלות את גרעיני הרימונים, מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומטבלים בפלפל שחור גרוס, כפית ג’ינג’ר, סוכר, יין ומעט קינמון.
מקשטים ומגישים!