סלטים

סלט אבוקדו

0
0

אבוקדו – פרי עשיר ומזין שנקטף בעונה זו לכן, אפשר לכבד אותו בט”ו בשבט ולהציע לכם, סלט מקורי, בריא ומרשים.
סלט אבוקדו
430_salt_avokado_01.jpg

לא על האבוקדו לבדו. כידוע לאבוקדו זנים שונים כשהנפוצים הם: דמוי האגס, העגול והס שהוא קטן, מרוכז וקליפתו מקומטת וכהה אבל, טעמו המשובח ביותר.

אבוקדו הינו פרי עשיר ומזין שנקטף בעונה זו, לכן, אפשר לכבד אותו בט”ו בשבט ולהציע לכם, סלט מקורי, בריא ומרשים. מצאנו מתכון קל הכנה.

מצרכים:

2 אבוקדו בינונים או שלושה מזן הס (רצוי שלא הגיעו לשלב בשלות רך מדי)
2 עגבניות בינוניות
עירית או בצל ירוק (לפי הטעם)
פלפל
מלח
2-3 כפות לימון סחוט
כף שמן (רצוי זית)

ההכנה:

קולפים את האבוקדו, חוצים לאורך ומוציאים את הגלעין. חותכים לרוחב לפרוסות דקות, כמו טבעות בצל. חותכים את העגבניות באותו האופן (אין צורך לקלף).

את העירית או הבצל קוצצים. מוסיפים את המלח, הפלפל, הלימון והשמן. מערבבים בעדינות אחרת האבוקדו הופך דייסה.

מגישים, טועמים ושולחים לנו תגובה…

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן