פירות

אגסים בסירופ

0
0

יתרונותיו של האגס: עסיסי, מתוק, בעל קליפה רכה הניתנת לאכילה, רך ומתאים לילדים ואינו משמין.
אגסים בסירופ
המצרכים:

¼ חבילה מרגרינה.
2 כפות סוכר חום.
½ כוס מיץ אננס.
כפית ג’ינג’ר.
2 אגסים חתוכים לפרוסות דקות.
4 פרוסות טוסט.

103X133_agasim_01.jpg

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה, מוסיפים את הסוכר ובוחשים עד שהסוכר נמס. מוסיפים מיץ אננס וג’ינג’ר, מרתיחים עד שמסמיך לסירופ.

מוסיפים את האגסים וממשיכים לבשל את הפרוסות ברוטב במשך כ-10 דקות או עד שהאגסים מתרככים. מגישים על פרוסות טוסט.

עוד על אגסים:

סיפורו של הפרי הקסום הודות טעמו, עסיסיותו וארומה שבו – האגס

מתכוני אגסים

לטיפים בנושא אגסים – לחץ כאן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן