Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סקונס בניחוח קצ’קבל כבשים

0
0

הסקונס הם מעין לחמניות אשר בדרך כלל מוגשות במסיבות התה של השעה חמש כמנהג האנגלים, אלא שבגלל היותן טעימות להפליא הפכו להיות חלק מארוחת הבוקר ואין כמו סקונס טריים בלווית חמאה או שמנת לארוחת בוקר מהנה.

scones_180k-n_01.jpg
מצרכים: ל-10-12 סועדים

200 גרם גבינת גלעד (קצ’קבל כבשים) חתוכה לקוביות
225 גרם קמח לבן מנופה
2 כפות אבקת אפיה
5 כפות שמן זית
½ כוס חלב
1 ביצה טרופה
כוס מדידה או משקל

אופן ההכנה:

מחממים מראש תנור ל-230 מעלות צלזיוס.

מנפים את הקמח לתוך קערה גדולה, מוסיפים את אבקת האפיה והמלח ומערבבים.

בהדרגה מוסיפים את השמן, החלב והביצה תוך כדי ערבוב בתנועות קיפול עדינות בעזרת כף עץ ואת קוביות הגבינה, ומערבבים בעדינות.

משמנים תבנית אפיה, מקמחים ויוצרים בעזרת כף תלוליות.

מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים מעל רשת.

מוגש באדיבות: אתר הנוקדים – עזיזה

תגובות
0
0



Exit mobile version