חג שבועות

סקונס בניחוח קצ’קבל כבשים

0
0

הסקונס הם מעין לחמניות אשר בדרך כלל מוגשות במסיבות התה של השעה חמש כמנהג האנגלים, אלא שבגלל היותן טעימות להפליא הפכו להיות חלק מארוחת הבוקר ואין כמו סקונס טריים בלווית חמאה או שמנת לארוחת בוקר מהנה.
סקונס בניחוח קצ’קבל כבשים
scones_180k-n_01.jpg
מצרכים: ל-10-12 סועדים

200 גרם גבינת גלעד (קצ’קבל כבשים) חתוכה לקוביות
225 גרם קמח לבן מנופה
2 כפות אבקת אפיה
5 כפות שמן זית
½ כוס חלב
1 ביצה טרופה
כוס מדידה או משקל

אופן ההכנה:

מחממים מראש תנור ל-230 מעלות צלזיוס.

מנפים את הקמח לתוך קערה גדולה, מוסיפים את אבקת האפיה והמלח ומערבבים.

בהדרגה מוסיפים את השמן, החלב והביצה תוך כדי ערבוב בתנועות קיפול עדינות בעזרת כף עץ ואת קוביות הגבינה, ומערבבים בעדינות.

משמנים תבנית אפיה, מקמחים ויוצרים בעזרת כף תלוליות.

מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים מעל רשת.

מוגש באדיבות: אתר הנוקדים – עזיזה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן