מתכוני תוספות

אורז עם צימוקים, צנוברים ושקדים

0
0

מתכון צמחוני, בעל ניחוח וטעם נפלאים. השילוב של קליפת התפוז עם פירות יבשים מעניק לאורז טעם מיוחד המתאים לכל ארוחת חג.
אורז עם צימוקים, צנוברים ושקדים
החומרים:

rice_t180_01.jpg

כוס אורז בסמטי
שמן לטיגון
2 כפות צימוקים
2 כפות צנוברים
חצי כוס שקדים קלופים
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית קליפת תפוז מגוררת
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מטגנים את האורז על אש נמוכה במשך כדקה ומוסיפים שתי כוסות מים ומלח. מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז מוכן.

2. בינתיים קולים את הצנוברים ואת השקדים במחבת ללא שמן.

3. כשהאורז מוכן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשהים כרבע שעה לפני ההגשה.

__________

כל המתכונים בקטיגורייה זו, מבוססים על רכיבים מן הצומח בלבד. לנוחיות המתעניינים, מקוטלגים המתכונים הן לפי מהותם (סלטים, קינוחים, מאפים, וכו’), והן לפי מאכלי עדות ועמים. נשמח לקבל ולפרסם מתכונים נוספים!

המתכון פורסם לראשונה ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום הזיכרון לשואה ולגבורה

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן