סלטים

סלט כרוב אדום, ארגולה, אגוזי מלך וגבינת GORGONZOLA, או גבינה כחולה

0
0

סלט פסטה וגבינה איטלקית GORGONZOLA עם עלי הארגולה המעניקים לסלט טעם מריר עדין ומדגישים את טעם התוספת אגוזי מלך. הפסטה ההווה מרכיב חשוב אחראית לתחושת השבוע. עלי הכרוב האדום מוסיפים את הטעם, הצבע והבריאות
סלט כרוב אדום, ארגולה, אגוזי מלך וגבינת GORGONZOLA, או גבינה כחולה
המצרכים:
ל-4-6 מנות

GORGONZOLA, ARUGULA, RADICCHIO AND WALNUT SALAD_100_01.jpg

4 ספלים עלי ארגולה רחוצים ומיובשים
4 ספלים כרוב אדום קרוע.
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין
1 כף חומץ בלסמי
1/2 או 3/4 ספל אגוזי מלך קצוצים גס
כ-200 גר’ גבינת עובש או גבינה כחולה מפוררת.
250 גר’ פסטה מסולסלת או פרפרים
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

יש לבשל את הפסטה בסיר קטן, לערבב את החומץ המלח והפלפל, בזמן שהפסטה מתבשלת יש להכין את הארגולה, הכרוב ואגוזי המלך.

GORGONZOLA_215_01.jpg

כשהפסטה מוכנה לאכילה, יש לסנן אותה ולהניח אותה בתוך קערה גדולה שתוכל להכיל כמות גדולה של סלט, להוסיף את תערובת החומץ, המלח והפלפל לפסטה בעודה חמה כדי שתספוג את הטעם.

יש להוסיף גם את הגבינה בעוד הפסטה חמה בדרך זו הגבינה נמסה מעט.

להוסיף את הארגולה והכרוב ולבזוק מעל את אגוזי המלך ולהגיש מיד.

אם מכינים מספר שעות לפני ההגשה יש להשאיר את הארגולה והכרוב מחוץ לסלט ולהוסיפם רק בסמוך לזמן ההגשה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן