Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

דולסה דה לצ´ה – Dulce De Leche – מהמטבח הארגנטינאי

0
0

ריבת חלב מהמטבח הארגנטינאי

מצרכים:

300 גרם סוכר
1 ליטר חלב
1 שקית סוכר וניל
¼ כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:

לחמם על אש בינונית את החלב, להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל והסודה לשתיה ולערבב הכל יחד.

הריבה צריכה להישאר על אש בינונית כשעתיים שלוש וכל הזמן צריך לערבב.

טיפ: ניתן להכניס לריבה 6 גולות (שטופות היטב), הגולות נעות מהחום ומערבבות במקומכם את הריבה.

כשהריבה סמיכה דיה, יש לכבות את האש להוציא את הגולות ולתת לריבה להתקרר.

בתיאבון.

באדיבות – ארלט זיבוב. ובאדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

תגובות
0
0



Exit mobile version