דילוג לתוכן
מאכלי עמים

דולסה דה לצ´ה – Dulce De Leche – מהמטבח הארגנטינאי

0
0

ריבת חלב מהמטבח הארגנטינאי
דולסה דה לצ´ה - Dulce De Leche - מהמטבח הארגנטינאי
מצרכים:

300 גרם סוכר
1 ליטר חלב
1 שקית סוכר וניל
¼ כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:

לחמם על אש בינונית את החלב, להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל והסודה לשתיה ולערבב הכל יחד.

הריבה צריכה להישאר על אש בינונית כשעתיים שלוש וכל הזמן צריך לערבב.

טיפ: ניתן להכניס לריבה 6 גולות (שטופות היטב), הגולות נעות מהחום ומערבבות במקומכם את הריבה.

כשהריבה סמיכה דיה, יש לכבות את האש להוציא את הגולות ולתת לריבה להתקרר.

בתיאבון.

באדיבות – ארלט זיבוב. ובאדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77