מאכלי עמים

סטייק בסויה – LOMO DE CERDO CON FRIJOLES – מהמטבח הפרואני

0
0

מהמטבח הפרואני
סטייק בסויה - LOMO DE CERDO CON FRIJOLES - מהמטבח הפרואני
מהמטבח הפרואני

מצרכים:

מקור – לימה פרו

1 קג סטייק (במקור חזיר אבל אפשר גם בקר)
300 גרם פולי סויה שחורים
1 כוס יין לבן
1 פלפל אדום חריף קצוץ דקדק
1 כף חרדל
קורנית, עלי דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

להשרות את פולי הסויה כל הלילה במים קרים עם הקורנית ועלי הדפנה.
להוסיף מלח ופלפל ואת הפלפל החריף ולבשל על אש קטנה מקסימום שעה.
למרוח את החרדל על הבשר ולפזר קצת פלפל.
להכניס לתנור על חום בינוני.
לאחר 20 דקות לשפוך על הבשר כוס מיים ולאחר מכן את כוס היין.
להשאיר את הבשר בתנור עד שיתבשל לפי טעמכם כשמידי פעם שופכים שוב מהרוטב שבתבנית על הבשר.
להגיש חם עם הסויה.
בתאבון.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן