מאכלי עמים

פלאן מנגו – Flan De Mango – מהמטבח הקולומביאני

0
0

מהמטבח הקולומביאני
פלאן מנגו - Flan De Mango - מהמטבח הקולומביאני
מצרכים:

מקור – סנטה מרטה.

3 כוסות מחית מנגו
1 כוס שמנת מתוקה
4 ביצים מופרדות
3 כפות אבקת ג´לטין חסרת טעם
1/4 כוס מים פושרים
1 כוס סוכר.

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים לקצף יציב ובהדרגה מוסיפים
את החלמונים והסוכר תוך כדי הקצפה.

לערבב את מחית המנגו, השמנת המתוקה ואבקת הג´לטין ליצור תערובת אחידה.

להוסיף את תערובת המנגו לביצים (בתנועות קיפול) בצורה זהירה (בלי לשבור את הקצף).

לשים במקפיא לכמה שעות.להוציא ולשים בכלי הגשה.

ניתן להגיש עם רוטב אנגלי או קרמל.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן